Jeste li koristili neki od naših proizvoda?


 
 

Održana radionica nove indikacije sa RESTYLANE portfoliom

U suradnji sa tvrtkom Q-Med, u subotu,  09. travnja 2011. u Hotelu Westin, Zagreb, organizirali smo predstavljanje pod nazivom

NOVE INDIKACIJE SA RESTYLANE PORTFOLIOM

RESTYLANE VITAL
RESTYLANE LIDOCAIN

Pix'L KANILE


Radionica  je održana  pod vodstvom dr. Mónice Bárbare Ulecia Metz - dr. estetske medicine iz Španjolske.


RESTYLANE VITAL

Restylane Vital prirodno i postepeno pomlađivanje kože (iznutra)

Tokom vremena (starenjem) koža se mijenja. Kolagen i elastičnost vlakana se sve više razgrađuju, a mijenja se i raširenost vlastite hijaluronske kiseline, što rezultira suhijom i manje elastičnom kožom. Restylane Vital  postepeno pomlađivanje većih površina kože, dekolte, ruku i naravno lice.

Restylane Vital  injekcijama dodaje se hijaluronska kiselina ispod površine kože i na taj način se poboljšava hidrobalans kože, poboljšava se njena struktura i elastičnost.

Restylane Vital  Light je pogodan za mlađu kožu i za zrelu i suncem oštećenu kožu.

Restylane Vital  idealan je za mladu i staru, mušku i žensku kožu. Kliničke studije pokazale su da Restylane Vital  povećava elastičnost kože i poboljšava strukturu kože. Restylan Vital Light dostupan je i u obliku posebnog injektora koji omogućuje preciznu aplikaciju u uvijek istim dozama.

Dok se brojni Restylane proizvodi primjenjuju za popunjavanje i korekciju bora, Restylane Vital  je novi koncept za pomlađivanje kože iznutra.


RESTYLANE LIDOCAIN

Restylane s lidokainom i Restylane Perlane s lidokainom novost su na tržištu. Ovi proizvodi idealni su za manje bolno apliciranje područja oko usana, a za osobe s nižim pragom boli za kompletno lice. Amupla sadrži lidokain u količini od 3 mg.

 

Pix'L KANILE
Pix'l kanile- pomlađivanje bez modrica

Uvođenjem kanila za primjenu hijaluronskih filera izrazito je smanjena učestalost pojave modrica i oteklina, te je omogućeno istodobno tretiranje više različitih regija bez komplikacija. Pix'l kanile doprinjele su ostvarivanju ideala pomlađivanja lica koji se sada usmjerava na povrat volumena u svim onim regijama gdje je došlo do njegovog gubitka, umjesto samo rješavanja problema  izoliranih bora. Kanilama od 21 do 27 G mogu se primjenjivati fileri različite gustoće (Restylan Touch, Restylan, Perlane, Restylan Vital, te  Restylan SubQ preparati) te se njihovim kombiniranjem mogu ostvarivati optimalni rezultati. Ujedno, na ovaj način, čak i povećanje usana te korekcija bora u području oko usana i brade, koja je prethodno uzrokovala znatan otok a nerijetko i pojavu dugotrajnih kožnih podljeva, sada prolazi bez ikakvih komplikacija i osoba koja je tretirana može odmah nastaviti sa svim planiranim aktivnostima. Važno je napomenuti da je primjenom kanila učestalost pojave embolije, te ozljede živaca ili krvnih žila prilikom aplikacije filera svedena na minimum.