Jeste li koristili neki od naših proizvoda?


 
 

Zablistajte i vratite mladenački izgled uz Restylane tim za ljepotu


Tvrtka Proximum, u suradnji s devet renomiranih poliklinika za estetsku kirurgiju i dermatologiju, započinje proljetnu akciju pod nazivom „Zablistajte i vratite mladenački izgled uz Restylane tim za ljepotu“.

U suradnji s devet renomiranih poliklinika tvrtka Proxiumum je 19. travnja u hotelu The Regent Esplanade predstavila proljetnu akciju „Zablistajte i vratite mladenački izgled uz Restylane tim za ljepotu“.

Cilj akcije u kojoj su se okupili stručnjaci iz devet poliklinika je popularizacija tretmana pomlađivanja kože lice hijaluronskom kiselinom. Tijekom proljetne akcije, u poliklinikama partnerima u razdoblju od 23. travnja do 23. svibnja, liječnici će aplicirati tretmane Restylane filerima po 20% do 30% nižim cijenama. Što znači da će cijena jedne ampule tijekom proljetne akcije iznositi 1990kn, a liječnici će tijekom individualnih konzultacija odrediti potrebnu dozu.

Inicijativu za ovu akciju dala je tvrtka Proximum kako bi tretmani Restylane filerima postali dostupniji ciljanoj populaciji tj. ženama koje zanima njegovan i mladenački, ali opet prirodan izgled.
Poliklinike koje sudjeluju u akciji su: Poliklinika IMED, Poliklinika Sinteza, Poliklinika Cutis, Poliklinika Milojević, Poliklinika Bagatin, Poliklinika Dermalife, Poliklinika Sveti Stjepan, Poliklinika DermAngio te Poliklinika Edumed.

Dr. Želimir Vukšić direktor tvrtke Proximum otvorio je press doručak predstavljanjem tvrtke Proximum i proljetne akcije. „Cilj akcije je popularizacija tretmana Restylane filerima kako bi oni bili dostupniji sve većem broju žena jer su to tretmani koji njeguju mladenački izgled, a  koji svakoj ženi pruža osjećaj samopouzdanja i unutarnjeg zadovoljstva“, izjavio je dr. Vukšić.

Doc.dr.sc. Stanec iz Poliklinike Edumed istaknula je važnost sigurnog apliciranja filera, dok je dr. med. Delalle Lozica iz Poliklinike Dermalife predstavila novitete iz svijeta pomlađivanja. Doc.dr.sc. Milenović iz poliklinike IMED, koji je sudjelovao na sajmu anti-age managementa u Monte Carlu, predstavio je svjetske trendove iz područja estetske kirurgije.  Dr. Milojević iz Poliklinike Milojević predstavio je nove Restylane proizvode te se osvrnuo na tretmane korekcije nosa i podočnjaka.


Doc.dr.sc. Stanec, doc.dr.sc. Milenović, dr.med. Delalle Lozica


Dr.Milojević, doc.dr.sc. Milenović


Dr.Milojević, dr.med. Vukšić, doc.dr.sc. Milenović
Doc.dr.sc. Milenović, doc.dr.sc. Stanec, dr.med. Vukšić, dr.med. Delalle Lozica, dr. Milojević