Jeste li koristili neki od naših proizvoda?


 
 

VIORA – Ljepota na jednom mjestu

Tvrtka Proximum novi je zastupnik uređaja izraelske tvrtke VIORA u Hrvatskoj te smo tim povodom početkom rujna hrvatskim stručnjacima predstavili uređaj Reaction - nova generacija uređaja za oblikovanje lica i tijela, zatezanje kože, redukciju celulita i smanjenje obujma.

Početkom rujna hrvatskim je stručnjacima, u Poliklinici IMED, predstavljen Reaction™ - nova generacija uređaja za oblikovanje tijela, zatezanje kože, redukciju celulita i smanjenje obujma.

Uređaj Reaction™ istodobno omogućava tretmane lica i tijela, a njegovo djelovanje jedinstveno je na području dermisa i hipodermisa uz mogućnost kombiniranja 3 različite frekvencije i vakuma. Reaction™ je, uz Pristine za dijamantnu mikrodermoabraziju i Infusion za elektromezoterapiju, predstavnik nove generacije uređaja izraelske tvrtke VIORA čiji je novi zastupnik u Hrvatskoj - tvrtka Proximum. VIORA je vodeća tvrtka u tehnologiji i proizvodnji naprednih medicinsko estetskih uređaja, od mikrodermoabrazije i elektromezoterapije do uređaja baziranih na svjetlu i naprednoj radiofrekvenciji za globalno estetsko i medicinsko tržište. Svi Viora uređaji nastali su u suradnji s timom vrhunskih inžinjera, ali i medicinskih eksperata uključujući liječnike, kirurge, dermatologe, medicinske istraživače. Viora je prisutna diljem svijeta na tržištu razvoja tehnološki naprednih medicinsko estetskih uređaja.

 

Koja su top 3 beauty zahtjeva današnje prosječne žene?
Žene danas najviše stavljaju naglasak na kožu, njenu kvalitetu, sjaj i zategnutost. Kosa im je također iznimno bitna, a tijelo u formi je san gotovo svake žene.

Što je današnji ideal ljepote moderne žene, u odnosu na ideale 10 do 20 godina prije?
Žene danas žele izgledati zdravo i prirodno, lijepo bez puno makeupa... U trendu više nisu ekstremi poput mršavica ili žena s preistaknutim oblinama. Jako je bitno da žena, bila ona sportski, mediteranski, rasni, dječački ili bilo koji drugi tip bude zadovoljna svojim izgledom. Zadovoljstvo i sreća se vide na licu, oni isijavaju i ljepotu začinjenu njima nemoguće je zasjeniti.

Koji je najbolji način za borbu protiv proces starenja?
Među najvećim neprijateljima ljepote su pušenje, alkohol, nezdrava hrana, stres i nedovoljna količina sna. Stoga je zaista bitno da, pored adekvatne njege, osoba brine o načinu života: tjelovježbi, prehrani, detoksikaciji organizma...

Kada smo kod njege lica i tijela... Na beauty tržištu mnoštvo je uređaja. Zašto odabrati baš one tvrtke Viora?
Viorini proizvodi su stvarani od strane priznatih kreatora medicinskih uređaja uključujući liječnike, estetske kirurge i dermatologe, a klinički su testirani i potvrđeni od strane liječnika i dermatologa diljem svijeta. Radi se o jedinstvenoj tehnologiji čiji su rezultati uspješni, mjerljivi, a tretmani su cjenovno prihvatljivi. Osim toga poliklinike koje posjeduju te aparate dobijaju sav potreban suport, klinički update i stručno savjetovanje na kojoj god je to razini potrebno.

Što je glavni adut Viorinih aparata?
Prvenstveno to što se najnovija tehnologija svih aparata može primijeniti i na lice i na tijelo. Moderna žena danas ima malo vremena za sebe i jako joj je važno da sve potrebne beauty tretmane može dobiti na jednom mjestu.

Uređaj Reaction je nova “zvijezda” u estetici. Kako djeluje?
RF energija prodire u kožu i potkožno masno tkivo ciljano djelujući na povećane masne nakupine, smanjujući volumen masnih stanica. Istovremeno, dok potiče fibroblaste na sintezu novog kolagena, potiče i cirkulaciju krvi te limfnu drenažu.

Reaction je jedinstven po mnogočemu. Što biste istaknuli?
Istovremenu primjenu tri različite frekvencije i vakuma. Tri nastavka omogućavaju da jednim uređajem možete (djelovanjem na celulit i potkožno masno tkivo) oblikovati tijelo, noge i ruke, ali možete tretirati i masne naslage na manjim površinama lica i vrata. Uz to, trećim nastavkom koji rabi samo RF moguće je vršiti zatezanje kože na licu i vratu te ostalim dijelovima tijela. Dakle, uz smanjenje potkožnog masnog tkiva, istodobno zatežete i kožu, pa se na taj način izbjegava mlohava koža koja je često posljedica drugih tretmana potkožnog PRIJE POSLIJE masnog tkiva.

 

Medicinsko - estetski uređaji nove VIORA generacije Uz REACTION, tu su i uređaji TRIOS, PRISTINE i INFUSION. TRIOS nudi široku primjenu u estetske svrhe, uključujući trajno uklanjanje dlačica, fotopomlađivanje, liječenje akni i tretmane koji se bave pigmentacijom kože.
PRISTINE je najnapredniji uređaj za tretman mikrodermoabrazije za lice i tijelo, a koristi jedinstvene dijamantne nastavke za tretiranje lica i tijela. Poboljšava teksturu i izgled kože dok se vakumom potiče proizvodnja kolagena i elastina. Naime, uklanjanje gornjeg sloja kože je baza svih estetskih tretmana. INFUSION uređaj omogućava jedinstven, bezbolan tretman bez upotrebe igle, kojim se vitamini, minerali i kompleksi amino-kiselina dovode u kožu. Tako se hidratizira i učvrščuje koža, poboljšava njen tonus, regenerira kolagen, ali i reduciraju celulit i strije.