Jeste li koristili neki od naših proizvoda?


 
 

Sensicure

 

KOMPLETNA LINIJA SENSICURE NAMIJENJENA JE OSOBAMA SA OSJETLJIVOM, NETOLERANTNOM I/ILI HIPERREAKTIVNOM KOŽOM

 

Osjetljiva koža, čija je karakteristika da snažno reagira na čimbenike iz okoline, osobit je problem. U nekim svojim aspektima, pojam osjetljiva koža odnosi se na gubitak funkcije zaštitne barijere, što se manifestira u obliku smanjenog praga podnošljivosti vanjskih čimbenika, kao što su neke kemikalije (agresivni deterdženti, neodgovarajuća kozmetika i slično) te fizičke prirode (sunčevo zračenje, hladnoća, itd.). Općenito, manifestacije osjetljive kože suvjektivne su prirode. Primarno ih karakterizira osjećaj neugode, kao što su zatezanje, suhoća, osjećaj peckanja i žarenja. Ti osjećaji ponekad mogu biti popraćeni eritemom. Oko 50% populacije (40% muškaraca, 60% žena) žali se na osjetljivu, netolerantnu i hiperreaktivnu kožu.


POZITIVNI UČINCI


Liniju proizvoda SENSICURE karakterizira izvanredna kombinacija sigurnosti i učinkovitosti. Proizvodi su istovremeno inertni i aktivni.SENSICURE krema za tijelo

  • INTENZIVNO UBLAŽAVA, HIDRATIZIRA I SMANJUJE OSJETLJIVOST
    Učinkovito djeluje na nadraženu kožu jer smanjuje njenu osjetljivost povećavajući joj prag podnošljivosti. Pruža intenzivan i produljeni hidratacijski učinak te time povećava zaštitno djelovanje kožne barijere.
  • ODLIČNA PODNOŠLJIVOST
    Nema toksično djelovanje na keratinocite i fibroblaste. Sigurna je za dojenčad, djecu i odrasle.
  • ODLIČNA KOZMETIČKA PRIHVATLJIVOST
    Tekstura ovih proizvoda nevjerojatno je meka i osvježavajuća. Brzo se upijaju, a koža ostaje svilenkasto meka. Iz dana u dan osjećamo sve veću ugodu na koži.

 

SENSICURE kremasti gel za lice


Emulzija na bazti silikona za dnevnu uporabu, odlične podnošljivosti, specijalno je formulirana za lice, vrat i dekolte.
Karakterizira je izuzetno umirujuće i hidratizirajuće djelovanje uz smanjenje osjetljivosti, čime se suzbijaju osjećaji neugode kao štoje zatezanje kože, peckanje i žarenje. NAČIN PRIMJENE

 

Nanositi dva puta dnevno ili prema potrebi.

AKTIVNI SASTOJCI

MSM, ksilitol, hijaluronska kiselina, ceramidi i kolesterol.

SENSICURE krema za tijelo


Sensicure hisrozaštitna krema za tijelo, za svakodnevnu uporabu. Karakterizira je izuzetno umirujuće i hidratizirajuće djelovanje uz smanjivanje osjetljivosti, čime se suzbijaju osjećaji neugode kao što je zatezanje kože, peckanje i žarenje. Osvježava kožu i čini je mekom. Idealan proizvod za smanjenje preosjetljivosti kože nakon radioterapije.

NAČIN PRIMJENE

Nanositi dva puta dnevno ili prema potrebi, nakon tuširanja.

AKTIVNI SASTOJCI

MSM, ksilitol, hijaluronska kiselina, ceramidi i kolesterol.