Jeste li koristili neki od naših proizvoda?


 
 

Thiospot

UČINKOVITA I SIGURNA DERMOKOZMETIČKA LINIJA PROIZVODA ZA SMANJENJE INTENZITETA HIPERPIGMENTACIJE KOŽE


Melanin je kožni pigment koji se proizvodi u melanocitima zahvaljujući stimulirajućem djelovanju ultraljubičastog zračenja. Melanociti su smješteni u najdubljem sloju epidermisa (bazalni sloj). Melanin se sintetizira u melanocitima, iz aminokiseline tirozina, biokemijskim procesom koji je pretežito oksidacijske prirode, a djeli se na 2 faze: enzimatsku fazu, za koju je neophodna prisutnost kisika i enzima tirozinaze i neenzimatsku fazu, za koju je potreban samo kisik. Tijekom porcesa diferencijacije stanica, melanin izlazi na površinu, te se odlaže u epidermalnim stanicama (keratinocitima), a uklanja se ljuštenjem kože. Kada se biosinteza melanina promijeni (zbog čimbenika kao što su hormoni, genetika, upale, ultraljubičasto zračenje, itd.), stvaraju se područja hiperpigmentacije kao rezultat prevelikog nakupljanja melanina.

POZITIVNI UČINCI

Proizvodi THIOSPOT sigurni su i učinkoviti u smanjenju intenziteta hiperpigmentacije kože (nakupljanje melanina u epidermalnom sloju) te se mogu profesionalno preporučiti za tretman kako raširenih, teko i lokaliziranih područja s hiperpigmentacijom. Namijenjeni su za lice i tijelo. Mogu se koristiti i tijekom trudnoće, od 4. mjeseca dalje.

  • MODULIRA STVARANJE MELANINA
    Djeluje u enzimatskoj, ali i u neenzimatskoj fazi biosinteze melanina.

  • UKLANJA VEĆ FORMIRANI MELANIN U EPIDERMALNOM SLOJU
    Obnova stanica je ubrzana, zbog čega dolazi do odbacivanja mrtvih stanica rožnatog sloja koji sadrži već formirani melanin.

  • SPRJEČAVA JAČANJE INTENZITETA HIPERPIGMENTACIJE KOJU POTIČE ULTRALJUBIČASTO ZRAČENJE
    Sadrži filtere koji štite od sunca i tako sprječavaju stvaranje melanina, uzrokovano ultraljubičastim zračenjem. Na taj način sprječava se i tamnjenje postojećih smeđih mrlja (hiperpigmentacija).THIOSPOT intenzivna krema


Visoko djelotvorna emulzija posebno namijenjena tretmanu proširenih ili difuzno lokaliziranih područja hiperpigmentacije na licu i tijelu. Ugodna formulacija ima sposobnost trenutnog upijanja te ne ostavlja ljepljiv i mastan efekt.

NAČIN PRIMJENE

Nanijeti dva puta dnevno na čistu, suhu kožu zahvaćenu hiperpigmentacijom. Utrljavati u kožu dok se potpuno ne upije.

AKTIVNI SASTOJCI

Tioktična kiselina, etil linoleat, dioična kiselina, mliječna kiselina, UVA-UVB filtri.THIOSPOT SR skin roller


Visoko djelotvoran losion baziran na koncentriranom alkoholu, dostupan je u praktičnom aplikatoru (roler). Namijenjen je tretmanu lokaliziranih i jako pigmentrianih područja na licu i tijelu.

NAČIN PRIMJENE

Uz pomoć posebnog aplikatora nanijeti dva puta dnevno na čistu, suhu kožu zahvaćenu hiperpigmentacijom.

AKTIVNI SASTOJCI

Tioktična kiselina, etil linoleat, dioična kiselina, salicilna kiselina, UVB filtar.Napomena:

Na područjima s proširenom i lokaliziranom pigmentacijom, prvo nanijeti THIOSPOT intenzivnu kremu na šire zahvaćeno područje, a zatim nakon potpune apsorpcije, upotrijebiti THIOSPOT SR skin roller za jako pigmentirana područja.

Rezultati su vidljivi nakon 60-90 dana neprekinute uporabe proizvoda.