Jeste li koristili neki od naših proizvoda?


 
 

RESTYLANE KREME

Restylane® proizvodi za njegu kože temelje se na istoj, jedinstveno patentiranoj tehnologiji koja se koristi i u drugim Restylane® proizvodima. Dok izvorni Restylane® proizvodi stvaraju  volumen i hidratiziraju kožu iznutra; Restylane® proizvodi za njegu lica štite, hidratiziraju i njeguju kožu izvana. Restylane® proizvodi za njegu kože pripremiti će kožu prije estetskih tretmana i ubrzati proces ozdravljenja nakon tretmana.  Restylane® proizvodi za njegu kože obuhvaćaju  proizvode za pacijente i njihov dnevni režim za obnovu balansa kože. Proizvodi također pružaju jaku hidrataciju i vidljiv anti-aging učinak.

 

Restylane Dnevna krema -  odgovara svim tipovima kože. 
Sadrži visoke doze aktivnih sastojaka koji poboljšavaju i hrane kožu. Sastojci: Niacinamid, Creatin, Acetyl, Carnitin, Q10, Piperin.

 

Restylane Noćna krema - odgovara svim tipovima kože. 
Sadrži visoke doze aktivnih sastojaka koji smanjuju upalne procese na koži. Upala se smatra da je glavni krivac i uzrok vanjskog procesa starenja. Krema također smiruje iritacije. Sastojci:  18-SS-glycyrrhetinic kiseline  (sladić ekstrakt)  Avenanthramides (antioksidansi iz zobi)

 

Restylane Facial Cleanser - za čišćenje lica - vrlo blagi proizvod koji stvara bogatu pjenu, ali  ne uzrokuju poremećaj kože.
Obogaćen je organskim suncokretovim uljem i ceramide koji otapa masnoće i  štiti kožu od gubitka vlastitih hidratantnih lipida. Aktivni sastojak: Ceramid 3

 

Restylane Noćni serum -  vrlo aktivna i koncentrirana mikroformulacija. 
Sadrži  visoku dozu retinola. Serum vidljivo smanjuje znakove foto oštećene kože, kao što su duboke i sitne bore, pigmentacija i gubitak elastičnosti. Sastojci: Retinol, Tetrahydrocurcumin, Ceramid 3

 

Restylane Krema za ruke -  bogata formula koja obnavlja zaštitnu barijeru kože i hidratizira. 
Obnavlja zaštitni hidrolipidni sloj kože i daje koži mekoću i podatnost. Sastojci: Vitamin B7, ekstrakt rižinih mekinja

 

Restylane Recover cream -  smirujuća  formulacija za liječenje kože nakon estetskih tretmana.Sadrži arnicu koja smanjuje otekline i modrice. Sastojci: ekstrakt Arnice i ekstrakt rižinih mekinja.

 

Restylane proizvode za njegu kože možete pronaći u svim boljim ljekarnama i poliklinikama koje provode Restylane tretmane.

 

Ljekarna Vaše zdravlje
Grškovićeva bb
10000  Zagreb

 

Ljekarna Vaše zdravlje
Nova cesta 109
10000  Zagreb

 

Ljekarna Abel
Gundulićeva 15
10000  Zagreb

 

Ljekarna Ciglenečki
Rudeška cesta 246
10000  Zagreb

 

Ljekarna Ljubić
Selska cesta 44
10000 Zagreb