Jeste li koristili neki od naših proizvoda?


 
 

Novosti iz Restylanea

Lip Volume i Lip Refresh

 

Na poziv tvrtke Proximum, poznati španjolski kirurg Dr. Javier Beut je, u zagrebačkoj Poliklinici IMED, održao predavanje i radionicu na temu novih tehnika i trendova u pomlađivanju lica Restylane proizvodima, pri tom predstavivši dva nova Restylane filera na hrvatskom tržištu: Lip Volume i Lip Refresh.

 

Ovo je predavanje okupilo kremu hrvatskih dermatologa i estetskih kirurga, a neki od njih su već imali prilike slušati dr.Beuta na svjetski poznatim kongresima kao što je IMCAS (International master course on aging skin) na kojem je gotovo redovit predavač. Inače dr. Javier Beut djeluje kao estetski kirurg specijaliziran za okuloplastiku i rinoplastiku te rekonstruktivne postupke.

Razvio je i mnoge kirurške kao i nekirurške tehnike poput one za povećanje usnica “bez dodira” te anatomske algoritme za što bolje razumijevanje potreba pacijenata. Bio je pionir kadaveričnih studija demonstrirajući ih kroz svoj 3D video, dobitnik je mnogih priznanja za doprinos kirurgiji, član je mnogih svjetski poznatih udruženja poput AACS-a (Američka akademija plastičnih kirurga), uvaženi predavač i autor mnogih znanstvenih radova.

Njegova su predavanja vrlo detaljna i inspirativna, a pri prezentaciji svojih tehnika uživo na modelima, dr. Beut podrobno objašnjava svaki korak.

 

Lip Volume i Lip Refresh

Dr. Želimir Vukšić, Dr. Javier Beut i dr. Aleksandar Milenović u poliklinici IMED gdje je održano predavanje te radionica na modelima na kojima je dr. Beut pokazivao najnovije trendove u pomlađivanju lica filerima Restylane.