Novosti

25 godina Restylane-a

25 godina Restylane-a

Ljepota

Povodom jubileja – 25 godina Restylane-a i 50 milijuna Restylane tretmana u svijetu – u Zagrebu se krajem 2021. u hotelu HILTON GARDEN INN, u organizaciji Proximum-a, pod svim propisanim epidemiološkim mjerama, održao internacionalni simpozij pod nazivom Beauty for all ages.

Zanimljivo predavanje dr. Lehavit Akerman, dermatologinje iz Tel Aviva, o različitim potrebama klijenata u 20-im, 30-im, 40-im i 50+ godinama života za očuvanje ljepote, pod vodstvom Doc. dr. sc. Aleksandra Milenovića uz dr. Hainu Peto Radiković i dr. Nikolu Milojevića, doprinijelo je aktivnom dijeljenju znanja i najboljih praksi liječnika koji se bave estetskom medicinom. Aplikacije Restylane hijaluronskih filera koji imaju najširu paletu proizvoda i dvije tehnologije, uživo iz Klinike Svjetlost, radila je dr. Lehavit Akerman na klijenticama različitih dobnih skupina. Proslava obljetnica je ostvarila cilj – rasprava među liječnicima dovela je do novih znanja!

Dama koja radi najprirodnije usne

Dama koja radi najprirodnije usne

Ljepota

Njezine su edukacije slušali stotine liječnika i estetskih profesionalaca na svijetu, a riječ je o prvom brendu filera na svijetu.

Specijalna mješavina probiotika

Specijalna mješavina probiotika

Probavni sustav

Ususret obilježavanju Dana i tjedna svjesnosti o upalnim bolestima crijeva podsjećamo na važnost očuvanja zdravlja probavnog sustava primjenom probiotičkih bakterija.

Intervju s Prof. Vranešić Bender

Intervju s Prof. Vranešić Bender

Vitamini i minerali

Jedan je vitamin posebno moćan u borbi protiv korone! Imate li ga dovoljno u organizmu, i ako ne, kako to nadomjestiti?

Ostale novosti