Aknicare linija

Aknicare linija medicinskih proizvoda prevenira hiperkeratinizaciju i sprječava kolonizaciju bakterija te smanjuje stvaranje loja, a namijenjena je za tretman blagih i umjerenih komedonskih i upaljenih akni.

 

Aknicare Spray, 100ml

Aknicare Spray je namijenjen za kontrolu i smanjenje simptoma laganih do umjerenih komedonskih i upaljenih akni na prsima i leđima. Bezuljna emulzija u spreju koju karakterizira izvrsna podnošljivost i sigurnosni profil. Primjena 2x dnevno.

 

Aknicare Fast krema gel, 30ml

Aknicare Fast krema gel sadrži honokiol i GT peptid 10 te je namijenjena za neutralizaciju sebuma, prevenciju, kontrolu i smirivanje simptoma blagih i umjerenih akni i seboroične kože. Primjena 2x dnevno.

 

Aknicare losion, 25ml

Aknicare losion je alkoholna otopina za kontrolu i smirivanje simptoma blagih i umjerenih akni u slučajevima kad je potrebno brzo i značajno djelovanje. Primjena 2x dnevno.

 

Rosacure linija

Rosacure linija medicinskih proizvoda smanjuje osjećaj nelagode i crvenila kože te hrani i povećava hidrataciju kože.

Rosacure Fast emulzija, 30ml

Rosacure Fast gel emulzija ima umirujuće djelovanje. Posebno je formulirana da pruža koži blagotvorni, osvježavajući i hidratantni učinak. Primjena 2x dnevno.

 

Rosacure Intensive krema SPF 30, 30 ml

Rosacure Intensive krema SPF 30 sadrži UVA i UVB filtere za zaštitu od štetnih sunčevih zraka. Koristi se za dnevnu zaštitu od sunca. Primjena 2x dnevno.

 

Rosacure Ultra krema SPF 50, 30ml

Rosacure Ultra SPF 50 je inovativna krema za visoku zaštitu od sunca s dodatkom magnolola koji djeluje antiangiogenično, antibakterijski i snažan je antioksidans. Primjena 2x dnevno.

 

Synchrovit C serum, 6 x 5ml

Synchrovit C liposomski serum sadrži čisti vitamin C, cink i superoksid dismutazu koji djeluju sinergistički i zbog toga bolje prodiru u dublje slojeve kože. Serum ubrzano smanjuje vidljivost bora i izražajnih linija, zateže kožu i smanjuje hiperpigmentaciju te usporava starenje kože uzrokovane pretjeranim izlaganjem suncu. Poboljšava ten i teksturu kože.

 

Winner 2019

 

Više na linku